HandelSikkert.dk  
 
    Menu:
 
 

Aktioner & Brugtmarked

 

 

Bank, Forsikring & Pension
 

Biler & Transport
  Bolig, Møbler & Indretning
 

Brugskunst & Gaveartikler
  Bøger & Magasiner
  Børn & Familie
 
 

Computer & Tilbehør
 

Elektronik & El Artikler
Erotik
 

Hobby, Fritid & Sport

Højtideligheder
 

Mad & Drikke

Mobil- & Fastnettelefoni
Musik, Film & Spil
 

Rejser & Ferie
 

Skønhed & Pleje
Spil, Kasino, Poker & Oddset
 
Tøj, Mode & Livsstil
 
Webhotel & Domæne
Handel Sikkert
Nyhedsbrev
Tilmeld En Side
Kontakt
Ansvar & Fortrolighed
 
 

 
    Hjem > Ansvar & Fortrolighed
     
Ansvar & Fortrolighed
Sikker online handel starter her
 
Hjemmesiden og faciliteterne på handelsikkert.dk er der kun for at informere dig. Selvom vi selv har undersøgt hjemmesiderne og ikke oplevet problemer, så tager handelsikkert.dk under ingen omstændigheder ansvaret for de hjemmeside du kommer frem til gennem handelsikkert.dk. Hjemmesiderne er uafhængige fra handelsikkert.dk, og vi har derfor ingen kontrol over indholdet på hjemmesiderne. Det betyder, at sider der henvises til på handelsikkert.dk ikke er en garanti for at der ikke kan opstå problemer.

Handelsikkert.dk vil under ingen omstændigheder være forpligtet over for nogen parter for brugen af hjemmesiden.

Det er vigtigt, at du selv kontrollere Internetbutikkens hæderlighed, kvaliteten af varen og betalingsmåden. 

Informationer på handelsikkert.dk kan indeholde fejl og forkerte priser. Informationerne kan være forældet, og siden kan blive ændret og opdateret uden varsel.

 
Politik for behandlingen af dine data
 
HandelSikkert.dk er opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af informationer.
  • HandelSikkert.dk videregiver ikke data til tredjepart.
  • HandelSikkert.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
  • Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra HandelSikkert.dk databaser. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at blive fjernet.
  • Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer HandelSikkert.dk måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det meget alvorligt, og har lavet mange retningslinjer, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse hvad vi har gjort for at levet op til vores egne krav.

 
Hvilke informationer indsamler HandelSikkert.dk?
 
HandelSikkert.dk indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du registrer en hjemmeside hos os, når du kontakter os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og email adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for bedst at kunne yde den bedste service for dig.
 
Deler HandelSikkert.dk sine informationer med andre?
 
Hos HandelSikkert.dk er den information, du deler med os, både personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, eller nogen form for information om dig til andre.
 
Hvordan beskytter HandelSikkert.dk mine informationer?
 
Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere.
 
Hvordan bruger HandelSikert.dk min email adresse?
 
Din email adresse bruges til at kunne identificere dig. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende registrering af en hjemmeside eller som svar på din kontakt. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Ønsker du at til eller afmelde dette kan du klikke her.
 
Din godkendelse
 
Ved at bruge HandelSikkert.dk's hjemmeside acceptere du vores vilkår og du tillader os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.
 
CVR-NR
 
HandelSikker.dk's årlige omsætning er således, at vi jf. momslovens §49 ikke er forpligtiget til at have et CVR-nr. Det skattepligtige resultat opgøres efter almindelige regler.
 
 
   
 

HandelSikkert.dk │ N.F.S. Grundtvigs Vej 24 │ 8800 Viborg │